Bli medlem i ABC!

ABC sammanför människor för att möjliggöra omställningen till hållbara och stärkta samhällen. 

En stark och mångfacetterad medlemsbas är själva grunden för ABC.                                      Det kostar 100 SEK att bli medlem i vår förening. Denna summa bestämmer vi tillsammans på vårt årsmöte och medlemskapet gäller för ett verksamhetsår. På ABC har vi ett brutet verksamhetsår som löper mellan 1 september och 31 augusti. När ditt medlemskap gått ut och det är dags att förnya medlemskapet skickar vi ut en påminnelse till dig via epost.

Ditt stöd är ovärderligt!  När du blir medlem i ABC stärker du vår röst i samhällsdebatten och bidrar till en mer solidarisk och hållbar samhällsutveckling. Som medlem kan du påverka föreningen formellt, bland annat genom att rösta på vårt årsmöte. Du kan också påverka vårt strategiska och långsiktiga arbete genom att delta i någon av våra arbetsgrupper under årets gång. Vidare får du som medlem ta del av våra aktiviteter, utbildningar, projekt, studiecirklar, med mera, utan kostnad. Som medlem i ABC får du även rabatt på våra ekologiska och Fairtrade-kaféer och på våra varor.

Vid funderingar angående medlemskap i ABC, varmt välkommen att kontakta vår medlemskoordinator Julia julia.linder@abcsweden.org.

All vår insamling och verksamhet kontrolleras av den fristående organisationen Svensk Insamlingskontroll.

Steg 1

Betala in årsavgiften på 100 SEK till vårt PG-konto 90 07 43-6. Glöm inte att skriva ditt namn i meddelandefältet så att vi kan koppla betalningen till just dig. Stort tack för ditt stöd!

Steg 2