Bli frivillig inom ABC

Vill du bidra med din tid och kunskap? Som frivillig hos oss kan du medverka på många olika sätt. Vi anordnar regelbundet events där intäkterna går till vår verksamhet. Vi har också lokala stadsodlingsprojekt (Vi Odlar, GEE, Ett Grönare Lund) som ses veckovis under odlings- och skördeperioder. Du kan även engagera dig inom ett av våra utskott som sysslar med bland annat ekonomi, kommunikation, utveckling och eventplanering. Alla behövs och är välkomna hos ABC!

Vi deltar även på Kulturnatten, julmarknader, Jordens Dag, Fair Trade Day, Fair Trade Guerilla, Hälsningsgillet, vid Lundakarnevalen mm. ABC säljer och informerar även om Fair trade-produkter på olika marknader och evenemang.Vid dessa tillfällen behövs frivilliga som medverkar och kommer med roliga idéer till aktiviteterna, bidrar vid förberedelserna, lagar mat, bakar, spelar musik och mycket mer. Vi är även involverade i flera stadsodlingsprojekt i Lund.

Har du en projketidé som du drömt om att genomföra? Det spelar ingen roll om det är lokalt eller globalt. Om det är ett intressant och relevant projekt baserat på ABCs principer kan vi hjälpa dig att genomföra den.

Den som jobbar som frivillig får, som tack för hjälpen, delta i våra utbildningshelger och frivilligfester. Hör av dig till oss på info@abcsweden.org eller till de olika verksamheterna. Besök oss även på facebook för uppdateringar och evenemang.